ulu-i totonu

O le a le filifiliga sili mo le ofutau vaivai?

O le ofutau o le tino i le 2022 o loʻo fesuisuiaʻi pea, faʻatasi ai ma tekinolosi fou ma atinaʻe fou e oso aʻe i taimi uma.I le fanua o le ofutau vaivai, o loʻo tauva le au gaosi e faia ni fofo sili ona faigofie, mama, aʻo taulaʻi i le faʻaauau.
Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o tali faʻapolopolo i luga o le maketi i le taimi nei ma e toetoe lava a le mafai ona toe iloilo uma ma filifili le ofutau tino e fetaui ma ou manaʻoga.Ina ia faafaigofie lau galuega, matou i BodyArmorNews.com ua e ufiufi!
Mo lenei tusiga, na matou iloiloina le lima o pusa e sili ona natia ma mama o loʻo maua i luga o le maketi i aso nei.O mea ia e sili ona lelei.O le filifilia o se ofu fa'apolopolo o se tupe fa'aalu ma e tatau ona e fesili ifo ia te oe lava pe o le a se vaega o mea faigaluega fa'aola e aoga ia te oe.
Ua matou aoina faʻamatalaga i luga o fofo mataʻina e lima o le ofutau vaivai mai fale gaosi ofutau tino e lima: Slate Solutions, Armor Express, Point Blank Enterprises, EnGarde body armor ma Safariland e fesoasoani ia te oe e fai lau filifiliga.

Fa'atonuga o le ofutau tino e lima

Matou te faʻamasinoina faʻailoga vaivai i luga o taʻiala sili ona taua e lima mo le ofutau tino: Mafiafia, mamafa, fetuutuunai, faʻamaonia, ma le tau.
1. Mafiafia
O le mafiafia o se laulau e taua tele mo le faʻaogaina o se ofu polo.O le mafiafia ma le tele o le ofutino, o le sili atu foi lea ona iloa o loʻo ofuina e se tagata.

2. mamafa
E taua tele le mamafa o se laulau polo.O le mama o le mamafa o le laulau, o le tele o filifiliga mo mea faigaluega fa'aopoopo e ave ai uta o lo'o ia te oe.E le gata i lea, o se ofutino ballistic mama e masani lava ona sili atu le mafanafana e ofuina.Ina ia fa'atusatusa le mamafa o paneta eseese e sili ona lelei le fa'aogaina o le lbs/ft² (po'o le kg/m²) fa'atatau talu ai e le o paneli uma e tutusa le polo.O le a le fetaui le faʻaaogaina o le mamafa atoa o ofu, ona o ofu e iai le tele o le 360 ​​e mafai ona oʻo mai e "mamafa" pe a faʻatusatusa i le ofutino e leai se puipuiga i itu.

3. Fetuuna'i
O le fetuutuunai o se vaega o le ofutau vaivai o se vaega autu.E fa'atuputeleina ai le fa'amalieina o lē o lo'o fa'aofuina ma e sili ona taua mo vaifofo pupuni o le tino.E mafua ona o paneli fetu'utu'una'i e masani ona mulimulita'i atu i le tino.

4. Tau
O tau fa'atauga o lo'o ta'ua o tau i luga ole laiga lea e aofia ai le seti fa'apolopolo ma se la'u ie e mafai ona natia.Ua matou fuafuaina foi le tau i le tausaga e ala i le vaevaeina o le tau i le vaitaimi o le warranty.

5. Fa'amaonia / Fa'aauau
O le warranty o le vaitaimi lea e fa'amaonia ai e le kamupani gaosi 'ofutau lona laulau 'ofutau e fa'atumauina ai ana mea tau polo.O le fa'ateleina o le warranty e matua'i a'afia ai le tau i le tausaga (= price vest : warranty period) mo se polo.
Mo se fa'ata'ita'iga, O le US$ 700 vest ma le warranty e 5 tausaga fa'atusatusa i le US$ 700 vest o lo'o iai le warranty o le 10 tausaga e fa'aluaina le taugata e fa'aaoga ai le tau i le tausaga fa'atatau.
A'o taumafai le alamanuia o le ofutau o le tino ina ia sili atu ona gafataulimaina, o le umi o le ola (ma o le mea lea o le faʻamaonia) o se laulau polo e faʻateleina ma sili atu ona taua.O le maualuga o le ola, o le maualuga foi lea o le gafatia o le oloa.


Taimi meli: Sep-09-2022